Spring naar de inhoud

Geert De Vuyst

Hallo – ik ben Geert, hoofdredacteur van het aroma Tijdschrift.

In deze derde editie staat de gezondheid doorheen herfst en winter centraal.

Zes redactionele bijdragers delen hun expertise en ervaring met alle liefhebbers van medicinale planten en hun toepassingen.

In deze editie hebben we het grote genoegen Franse, Canadese en Belgische professionals te mogen verwelkomen.

Tot slot, een oproep. Deze editie is het resultaat van enorm veel werk. Ben je enthousiast over deze editie, geef ons dan een duwtje in de rug: praat erover met je omgeving en plaats je review op onze website.

Fijn dat je meeleest, geniet.

Geert De Vuyst

Geert heeft een passie voor geur en aromatische planten. Hij biedt wellbeing workshops rond geurbeleving aan bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen en geeft opleidingen over geurbeleving, essentiële oliën en toepassingen van de aromatherapie. In zijn werk combineert hij wetenschappelijk onderzoek en traditioneel gebruik tot zinvolle toepassingen, met bijzondere aandacht voor stress, psycho-emotionele klachten en pijncondities. Geert is hoofdredacteur van het tijdschrift aroma, publiceert in vaktijdschriften en blogt op de Aroma Blog.

Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten - Geert De Vuyst

De Basisopleiding Aromatherapie & Aromatische Plantenextracten met certificatie Niveau 1 biedt je een praktijkgerichte studie van essentiële oliën en andere plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie.

De opleiding Essentiële oliën bij spier-, pees- en gewrichtspijnen met certificatie Niveau 2 biedt een praktijkgerichte studie van het gebruik van essentiële oliën, CO2-extracten en hun werkzame biochemische bestanddelen bij de behandeling van musculoskeletale aandoeningen (MSA) via cutane toepassingen: lokale behandeling en massage.

Dit audiofragment maakt deel uit van aroma, editie okt-dec. 2023

aroma Tijdschrift 2023-03

Met gratis bijlage: Over de taalgrens: boekenselectie uit het Franse taalgebied (in het Frans)

Je wordt doorgestuurd naar de website van de uitgever: geertdevuyst.be

Vervolgens kan je je aankoop doen met een beveiligde betaling.